Inscriere

Eveniment creditat EMC

NUME/PRENUME (obligatoriu)

MAIL (obligatoriu)

TELEFON (obligatoriu)

JUDET (obligatoriu)

LOCALITATE (obligatoriu)

INSTITUTIE (obligatoriu)

ADRESA INSTITUTIE (obligatoriu)

GRAD PROFESIONAL (obligatoriu)

SPECIALIZARE (obligatoriu)

Membru SNMF

CNP - [pentru Farmacisti] - Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiul farmacistilor din Romania (obligatoriu)

COD CUIM - [pentru Medici] - Cod unic de indentificare – ce se regaseste pe certificatul de membru eliberat de Colegiul Medicilor Romania (obligatoriu)

Selectați tipul facturii:

Pentru factură pe Persoană juridică completați câmpurile de mai jos:
Nume_firmă
CIF_firmă
Adresă_firmă

Observatii

Termeni si conditii

_____________________________

Pentru plata online cu cardul, click pe linkurile de mai jos

Taxa Medici de familie (Membri SNMF)

Taxa Medici de familie (Nemembri SNMF) / Medici de alta specialitate / Farmacisti

Taxa Rezidenti / Fizioterapeuti

Taxa Asistenti medicali

Taxa Insotitor

Taxa Cina 11 Octombrie

Taxa Vapor

_____________________________

REGULAMENT ÎNSCRIERE ŞI ÎNREGISTRARE

Prin inscrierea la conferinta participantii accepta termenii si conditiile si se obliga sa respecte pe intreaga durata de desfasurare a manifestarii prezentul regulament:

  • Manifestarea se adreseaza exclusiv profesioniştilor din domeniul medical.
  • Pentru participarea la eveniment este necesară inscrierea dumneavoastra preliminara pe site si achitarea taxei de participare. Prin completarea datelor, medicii îşi manifestă dorința de a participa la acest eveniment și îşi dau consimțământul ca toate datele cu caracter personal furnizate să fie prelucrate, înregistrate și ulterior trimise de către organizatorul ştiinţific către Colegiul Medicilor din România, pentru validarea creditării cu puncte E.M.C.
  • Înregistrarea la eveniment se face la punctele de înregistrare în urma înscrierii iniţiale pe site. Înregistrarea participanţilor la eveniment se face în intervalul menţionat în programul evenimentului. După acest interval orar, accesul în sală este permis doar în funcţie de locurile disponibile.
  • Noii participanţi care nu s-au inscris pe site pot participa doar dacă după intervalul de înregistrare menţionat în programul evenimentului, mai există locuri în sală. Înregistrarea noilor participanţi va fi permisă doar după intervalul de înregistrare în care se pot inscrie medicii inscrisi pe site preliminar.
  • Doar medicii participanţi la eveniment (înregistraţi) beneficiază de pauzele de cafea şi de masa oferită de organizatori. Introducerea persoanelor din afara evenimentului este strict interzisă
  • Prin semnarea inregistrarii fiecare participant este responsabil pentru actiunile sale in cadrul evenimentului.
  • Prin semnarea inregistrarii fiecare participant confirmă că a citit regulamentul existent pe site-ul evenimentului şi la punctele de înregistrare.