Skip to content

Medicina de familie – prima linie în asistența medicală

– Ceață și lumină în medicina de familie –

PROGRAM WEBINAR

Perioada desfasurare: 7-8 octombrie (vineri si sambata)

Vineri 13.00 – 20.00
Sambata 09.00 – 15.00

Webinar creditat 12 EMC (medici) 

– Program in curs de actualizare –

Dr. Viorica Naumov

Medic primar medicină de familie,vicepreședintele Asociației Profesionale a Medicilor de Familie Brăila,
Președintele Conferinței “Medicina de familie – prima linie în asistența medicală

Medic primar medicină de familie, președintele Asociației Profesionale a Medicilor de Familie Brăila

Dr. Daniela Măciucă

Dr. Ileana Brînză

Coordonator Științific

Medic primar medicină de familie, președinte onorific Societatea medicilor de medicină generală/medicina familiei Brăila

Medic primar specialitatea epidemiologie şi preşedintele Societătii Române de Epidemiologie. A fost Prorectorul Universitatii de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași în perioada 2016—2017, decan al Faculății de Medicină în perioada 2008-2016 și este șef al disciplinei de asistență primară a stării de sănătate și epidemiologie în cadrul aceleași facultăți.

Prof. univ. dr. Doina Azoicăi

Asist. univ. dr. Alice -Nicoleta Azoicăi

Medic primar pediatru – Secția Clinica Pediatrie II Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria Iași. Competență alergologie și imunologie pediatrică, Doctor în Știinte Medicale – teza cu titlul „Manifestări extrahepatice în hepatitele cronice la copil”

Medic primar medicină internă. Conferențiar universitar Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Medicină, Clinica de Medicină Internă, Spitalul Clinic de Urgență Bucureşti, Profesor asociat (Visiting Professor) Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Republica Moldova.

Conf. univ. dr. Camelia Diaconu

Prof. univ. dr. Gabriel Prada

Profesor universitar geriatrie și gerontologie, Șeful Disciplinei de Geriatrie și Gerontologie la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrice “Ana Aslan”. Președintele Societății Naționale de Gerontologie și Geriatrie.

Profesor universitar, Disciplina de Medicină Internă, Nefrologie, Geriatrie, Departament Medicale I, U.M.F. „Grigore T. Popa” Iași. Președinta Cercului de Geriatrie și cenzor în cadrul Societății de Medici și Naturaliști. In perioada 2008-2012 Prodecan al Facultății de Medicină, U.M.F. Grigore T. Popa, Iași.

Prof. univ. dr. Ioana Alexa

Dr. Cristiana Voineag

Medic primar Diabet – Nutriție si boli metabolice la Spitalul Județean de Urgență Brăila, Sectia Medicina interna 2 Compartiment Diabet zaharat, nutriție si boli metabolice. In calitate de consliler local municipal afirmă: „La propunerea mea, Spitalul Judeţean Brăila a intrat în elita medicală în tratarea diabetului şi a depistării precoce a efectelor acestuia”

Medic primar medicină de familie, Doctor în științe medicale
Membră în grupul de lucru CardioMF al SNMF.

Șef lucr. dr. Mihaela Daniela Baltă

Dr. Cristina Cornelia Isar

Medic primar medicină de familie, Centrul Național de Studiu în Medicina de Familie , București. Competențe în prevenție, stil de viață, evaluare, monitorizare tratament boli cronice.

Psihoterapeut integrativ, coach

Dr. Miruna Lovinescu – Psihoterapeut

Conf. univ. dr. Șerban Turliuc

Medic primar psihiatru, şef secție II Acuți Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, Conferențiar – Disciplina Psihiatrie U.M.F. „Gr. T. Popa” Iași
Psiholog Psihoterapeut, directorul medical al Spitalului Socola.

Medic primar medicină de urgență, Competență îngrijiri palliative, Evaluarea pacientului cu necesități de îngrijiri palliative. Terapia durerii cronice și ameliorarea simptomelor, Ecografie general, Paracenteza, Evaluarea și tratament limfedem, Evaluare și indicații tratament al escarelor.

Dr. Carmen Marcu

Conf. univ. dr. Camelia Bușilă

Medic primar pediatru, Spitalul de copii ,,Sf Ioan” Galati, Clinica Pediatrie II. Doctor în stiințe medicale și Conferențiar universitar la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Medic primar neurologie pediatrică și directorul medical al Centrului de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu” București.

Dr. Mihaela Axente

Conf univ. dr Andreea Neculau

Medic primar medicina de familie
Conferențiar universitar la Departamentul de Științe Fundamentale Profilactice și Clinice, Universitatea de Medicina din Brasov,
Predă disciplinele medicina de familie, asistență medicală primară, asistență medicală comunitară, nursing
Coordonator Erasmus pentru Asistența Medicală Generală
Prodecan al Facultății de Medicină din Brașov

Medic specialist ORL, Ambulatoriu Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Dr. Anca Emilia Drăgoțoiu

Dr. Valeria Herdea

Medic primar medicină de familie, instructor formator medicină de familie, coordonator al departamentului economico-social şi asigurări de sănătate din Colegiul Medicilor

Medic primar medicină de familie, medic formator medicină de familie, președinte Societatea Naţională de Medicina Familiei

Dr. Dina Mergeani

Dr. Camelia-Tamara Nedelcu

Director general la Casa de Asigurări de Sănătate Județeană Brăila

Medic primar cardiologie, Spitalul Județean de Urgență Brăila

Dr. Anda Bujor